Всички цени, обявени в сайта включват ДДС. Цените на стоките не включват доставка до адрес на клиента.  Доставката се заплаща допълнително, за подробна информация моля прочетете ТУК (линк към страницата с условия на доставка)

Dreshkizadeca.com не предоставя и няма да предоставя личните данни на клиентите си на трети лица за рекламни, промоционални или други цели.
Информацията, публикувана на сайта, включително снимки и текст, е собственост на dreshkizadeca.com. Изрично се забранява копирането на снимки и/или текст поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писменото съгласие на dreshkizadeca.com, или без поставянето на текст, посочващ откъде е снимката/текста (Например: Източник: онлайн магазин за бебешки и детски дрехи dreshkizadeca.com)

dreshkizadeca.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на тази страница.

Предлаганите продукти в електронния магазин се актуализират на база наличностите, но е възможно някой модел, размер или разцветка да не са налични, за което ще бъдете допълнително уведомени. В случай на липсващ размер или цвят, моля попитайте за предстояща доставка. Приема се, че посоченият от клиента имейл при регистрацията му, е актуален и се проверява редовно. Чрез изпращане на информация към него се счита, че клиентът е официално информиран със съдържанието й.

Информацията предоставяна от клиенти

1.    Клиентите поръчват стоки и предоставят информация, необходима за изпълнение на поръчката им доброволно.
2.    Клиентите имат възможност да променят информацията, която са подали, чрез своя акаунт.
3.    Предоставената информация се използува само и единствено с цел обслужване на клиента.
4.    Информацията, предоставена от клиентите, не се предоставя на трети лица, с изключение на партньорски фирми (куриерски служби и др.), пряко участващи в етапите на процеса на обслужване и изпълнение на поръчките на клиентите.
5.    Информацията, подадена от клиентите, е защитена съгласно Закона за защита на личните данни, и се обработва в съответствие с неговите разпоредби.

Правене на поръчка

1.    Поръчката, направена от клиента, има силата на договор между него и електронния магазин по силата на Закона за защита на потребителите.
2.    Пълна информация за въпросите свързани с правенето на поръчка, промени по нея, срокове, начини на плащане, условия за връщане и замяна на стоки и др. е налична на настоящата страница в съответните й раздели. За допълнителна информация, възникнали проблеми и каквито и да било други въпроси може да се свържете с екипа на електронния магазин по всеки един от посочените в секция Контакти начини.

 

Точност на изображенията представящи стоките

1.    Снимките, с които се представят моделите, представят възможно най-точно цветовете им. Електронният бутик не носи отговорност за неточно възпроизвеждане на цветовете в следствие на индивидуални настройки и техническите параметри на мониторите и компютърните системи, които се използуват за достъп до сайта.

2.    Електронният магазин не носи отговорност за разлика в рамките на нормалната между цвета, с който е представен продуктът на снимката, и този на реално доставения, както такава в цвета на един и същи артикул, произведен в различни периоди от време, дължаща се на различия в нюанса на цвета, на доставени нови партиди за изчерпани платове и прежди при производителя.

 

Некоректни клиенти

Електронният магазин има право да третира клиенти като некоректни чрез добавянето им в т.нар. "черен списък" в случаите, когато:
1.    е налице безпричинен отказ да бъде получена направена поръчка (това не касае правото на клиента да се откаже от нея след като я получи);
2.    има системни злоупотреби с връщане на стоки;
3.    не се спазват условията за ползуване; /линк/
4.    е установено каквото и да било некоректно отношение към електронния магазин;